Total Body Concept Gym Antwerpen 
 
for Body, Mind & Soul

Robby de Ryck heeft meer dan 10 jaar professionele Naturel bodybulding achter de rug met heel wat indrukwekkende prestaties op zijn palmares. 


INDRUKWEKKENDE PRESTATIES


Robby behaalde op het Belgisch kampioenschap bodybuilding 2x een 3e plaats bij de -80 klasse en een 2e en 3e plaats bij de Masters!

Bij andere grote tornooien zoals NCOBB werd Robby 2e bij -80 klasse. Bij Enercup, het bijna grootste tornooi van Nederland, werd Robby 1e in Masterklasse en sleepte hij de titel weg bij YBF als 1e in de Master superbody. Verder betrad Robby het EVLS podium in Praag. 

PERSONAL COACH ROBBY DE RYCKBodybuilder atleet en bedenker Robby de Ryck van TBC Gym wil met dit fitnessconcept zijn expertise doorzetten naar de volgende generaties.

Robby heeft veel ervaring om via natuurlijke weg het perfecte body te ontwikkelen.

Het concept is simpel! Alles draait om Body, Mind en Soul. 

BODY, MIND & SOULWil jij ook uw body, mind & soul verbeteren en je door Robby de Ryck laten coachen? Atleet Robby de Ryck verwelkomt en coacht jong en oud, amateurs en professionals.

Vraag vandaag nog een gratis proefweek aan, zodat Robby een concept kan maken voor je 'total body'! 

Bij al onze formules worden je persoonlijke doelstelling door Robby de Ryck omgezet naar een voor u geschikt trainingsprogramma.

Wij werken zonder contracten!! 

Contacteer Total Body Concept Gym Antwerpen en dompel je onder in de Old School Gym cultuur !